luni, 28 octombrie 2013

Despre



Copyright © 2013: rezervat autorului OBedeya Dorin David Aurel  Ben Aharon Cohen & Blogger Buzz
Autor:OBedeya Dorin David Aurel  Ben Aharon Cohen

Blogul oferă vizitatorilor grafică digitală tridimensională creată de mine.Grafică de pe alte websiteuri  sau bloguri create de mine ,proprietatea mea sau  portaluri unde am posta şi încărcat lucrările mele precum Turbosquid,Sculptrix sau CGHUB. Aceleași postări le găsiți încărcate pe Google + sau pe Facebook.Tema , subiectul imaginilor  tridimensionale 3D este România,Românii şi tot cei românesc. În măsura în care reușesc să acopăr mai multe domenii. Este o provocare ,ideea aceasta,fiindcă înainte de mine nu există nimic despre România, sau grafică 3D cu români şi despre români.Înainte de mine nu existau  hărți digitale despre România..........nici măcar steagul României,nici emblemele stemele de stat ale națiunii Române. Sunt primul care am făcut acest gen de grafică încă din 1998. În 2005-2006 am început puternic să creez acest gen de grafică în paralel cu grafica israeliană  militară sau grafică ebraică Biblică



De ani de zile fac grafică digitală tridimensional,adică grafică 3D-HD ,sunt israelian elen şi puţin român.
Însă un lucru m-a nemulțumit sincer.M-a umplut de durere şi indignare. Toate naţiunile care se respectă şi îşi respectă istoria şi cetăţenii ei,au apelat la graficienii IT  şi la grafica 3D pentru a  expune valorile  şi simbolurile  acelor naţiuni puternice  economic,militar şi puternic dezvoltate ca civilizație.

Însă România a rămas în urmă şi la acest domeniu.Inițial știind că o parte din români sunt naționaliști ,eram ferm convins ,că deja au folosit  grafica 3D pentru aş expune eroii naționali, valorile Românești simbolurile de stat. Stupefacție! Dezamăgire cumplită,românii se uitau la eroii altor naţiuni şi la simbolurile lor ,se uitau captivați total ,fasinaţi de realismul graficii 3D.Se uitau precum preșcolarii într-o carte cu poze...........şi atât! Aşa au apărut  în paralele cu grafica Biblică creată de mine şi cu eroi  națiunii Israel..............şi grafica românească cu eroi români,cu simboluri românești.Furios pe români ,indignat. De ce acceptă prin propria lor purtare să fie   neam de slugi,gloată şi cetățeni de rangul III.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu